Fotbalová akademie
sobota 31. srpna. 2019
U16 - zápasy

V derby porazila šestnáctka Vítkovice

Soupeřem šestnáctky byly Vítkovice, které zatím ze tří zápasů byly stoprocentní. Baníkovci naopak chtěli odčinit poslední zápas s olomoucí, který prohráli. Nakonec se radovali domácí, kteří rozhodli v prvním poločase, kdy se dostali do náskoku tří branek. Dvakrát se trefil Levčík (na snímku se raduje z první branky).

Hodnocení trenéra Marka Poštulky a Juraje Kubišty: Do utkání jsme vstoupili velice dobře, hráli kombinačně, agresívně a do 35.minuty se nám podařilo vstřelit tři pěkné branky. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a nebýt zbytečné penalty v závěru, mohli jsme jít do kabin s větším klidem. Ve druhém poločase se hra změnila. My jsme přestali napadat a upustili od aktivní hry a naopak Vítkovice přidaly na důrazu a začali jsme mít problémy. Se štěstím jsme přežili několik šancí a nebýt dobrého výkonu brankáře Hrubého, mohl se zápas vyvíjet jinak. V závěru jsme ještě z rychlého protiútoku vedení pojistili a zápas i přes ještě jednu inkasovanou branku dotáhli do vítězného konce.

Informace o utkání

30.
pátek
srp
FC Baník Ostrava VS Vítkovice
MSDL ml. U16

Statistiky

Poločas: 3:1
Branky: 21. a 36. Levčík, 23. Šín, 84. Šudák - 41. Polák (pen.), 88. Matyska Rozhodčí: Matějek - Ham, Bebenek

Sestavy

FC Baník Ostrava

Hrubý - Buryan (71. Michna), Macej, Jiříček, Puchala (60. Michlík) - Obuch, Janál (45. Maloň, 65. Šudák) - Látal, Šín, Frébort (55. Strnad) - Levčík (73. Bitta)

U16