Fotbalová akademie
pondělí 15. dubna. 2019
U19 - zápasy

Devatenáctka porazila Slavii po penaltovém rozstřelu

Po nezdaru z minulého týdne nastoupila devatenáctka proti vedoucímu celku tabulky. Slavia tuto pozici i potvrzovala a dostala se do vedení. Nicméně po přestávce byl nebezpečnější Baník. Zásluhou Kuběny vyrovnal a bod navíc získal za výhru v penaltovém rozstřelu.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: První poločas nám vůbec nesedl. Nevím, do jaké míry to bylo příčinou až příliš mnoha změnami, které jsme ze zdravotních důvodů museli udělat, či kvalitou soupeře nebo naším neuměním. Ale nedokázali jsme se s tím vůbec srovnat. Slávie byla lepším týmem a naprosto zaslouženě vedla. Pro nás dobře, že to v dané chvíli bylo jen o gól. Důležitým momentem byl poločas. Udělali jsme střídání, poziční posuny, změnu rozestavení i změnu stylu hry. Dostali jsme se zpět do zápasu, vyrovnali a před koncem jsme mohli dokonce i vyhrát. To jsme nakonec dokázali na penalty. Dnes to bylo hodně o štěstí, ale ve druhém poločase jsme mu šli zlepšeným výkonem a zvýšenou aktivitou naproti.

Informace o utkání

13.
sobota
dub
FC Baník Ostrava VS SK Slavia Praha
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 63. Kuběna, rozh. penaltu Jaroň - 29. Matys Rozhodčí: Pochylý - Mrázek, Liška

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar - Blahuta, Kulig, Hasala, Kuběna - Jaroň, Nagy (45´ Zálešák) - Bloksch (85´ Knedla), Wojatschke, Heller - Zajíček (90´ Žák)

U19