Fotbalová akademie
úterý 23. října. 2018
U19/B - zápasy

Osmnáctka v Kroměříži neudržela dvoubrankové vedení

Ač se pro mladé Baníkovce utkání vyvíjelo podle představ, nakonec berou ze zápasu v Kroměříži pouze bod. Jedaná se již o jejich pátou remízu v soutěži.

Hodnocení trenéra Radomíra Hlaváče a Petera Drozda: „Dnes jsme vůbec nenavázali na výkon z minulého utkání proti Třinci. Hlavně co se týče nasazení, agresivity a ochoty podstoupit souboje, kdy to bolí. Tím pádem jsme se vůbec nedostávali do hry. I přesto se pro nás utkání výsledkově vyvíjelo dobře, kdy jsme šli do dvoubrankového vedení. Zlomovými okamžiky zápasu byly naše další dvě obrovské šance, které jsme nevyužili. Po nich přišel zákonitě trest v podobě kontaktní branky soupeře. Druhý poločas se náš výkon moc nezlepšil. Směrem dopředu jsme se do šancí nedostávali a v defenzivě jsme byli nezodpovědní až lajdáčtí. Nemůže se přece stávat, že po ztrátě míče někteří hráči vůbec nereagují na přepínání do obrany. Ztráta dvou bodů mrzí, ale my jsme si dnes vyhrát zkrátka nezasloužili“

Informace o utkání

20.
sobota
říj
SK Hanácká Slavia Kroměříž VS FC Baník Ostrava
MSDL st. U18

Statistiky

Poločas: 1:2
Branky: 40. Storzer, 74. Oračko - 11. Bagar (pen.), 20. Šafář Rozhodčí: Galář - Řezníček, Pitron
Diváci: 50

Sestavy

FC Baník Ostrava

Jílovec – Podešva, Šumbera, Šafář, Fulnek – Martiník, Dziuba (80. Nezhoda) – Šec (69. Rýc), Bagar, Kostka (60. Žídek)  – Magdon (69. Juroška)

U19/B