Fotbalová akademie
úterý 21. února. 2023
U17

V Trnavě sedmnáctka zvítězila

Po výhře v Bratislavě nad Slovanem vyrazila tentokráte sedmnáctka do Trnavy. Zde sehrála velmi dobré utkání a zvítězila. Obě branky vstřelila až ve druhém dějství, těší i čisté konto. V sobotu se představí doma v generálce před ligovým zápasem v Budějovicích proti Górniku Zabrze.

Spartak Trnava U17 - FC Baník Ostrava U17 0:2 (0:0)

branky: 47. Kyselý, 58. Havran

sestava: Moučka - Glamoš, Struhař (46. Horniak), Raběčný, Němčík - Staněk, Petruška - Havran, Kyselý (55. Dvořáček), Lacina (55. Jílek)- Bakrlík (80. Lacina)

Hodnocení trenéra Radka Slončíka a Radima Macíka: V Trnavě na výborné umělé trávě jsme odehráli další přípravné utkání. V prvním poločase jsme střídali dobré pasáže, kdy jsme měli slušnou přechodovou fázi, kopali osm rohů a měli i několik šancí, ale také špatné, kazili jsme jednoduché přihrávky a nabízeli jsme domácím hráčům brejkové situace, několikrát nás při šancích Trnavy podržel brankář Moučka, poločas skončil bez branek. Po změně stran jsme byli aktivní a brzy vstřelili dva góly. Už jsme hráli přesněji, dařila se nám více kombinace, vytvářeli si šance a při větší kvalitě v zakončení, mohl být nakonec výsledek ještě výraznější.