Fotbalová akademie
pondělí 01. srpna. 2022
U19/B

Osmnáctka s Bohemkou nerozhodně

Souboj s Bohemkou přinesl zajímavý fotbal, kde úvod patřil klokanům, kteří se dostali do dvoubrankového vedení. Po změně stran ovšem baníkovci zabrali a měli více ze hry. To stačilo na vyrovnání, další šance zůstaly nevyužité, a tak se na těžkém terénu a za neustálého deště rozešly oba týmy za nerozhodného výsledku.

Bohemians 1905 U18 - FC Baník Ostrava U18 3:3 (2:0)

branky: 6., 20. a 67. - 51. Levčík, 56. Krejčí a 76. Harušťák

sestava: Hafera (26. Mezihorák) - Bubík, Vasko (60. Raběčný), Harušťák, Krejčí - Levčík, Janál (46. Čavera) - Badošek, Imider (82. Janál) - Kedroň (76. Vozník)

Hodnocení trenéra Martina Folty a Daniela Tchuře: V Otrokovicích jsme se utkali s těžkým soupeřem. Bohemka se na nás nachystala velmi dobře a úvod zápasu patřil právě ji. Už v šesté minutě jsme špatně zachytili náběh za obranu a prohrávali jsme. Chvíli nám ještě trvalo, než jsme se dostali do hry. A když už jsme byli více na míči, tak přišla zbytečná chyba, roh, nepokrytí soupeře a 0:2. Bylo to laciné, ale věděli jsme, že se s tím dá pořád něco dělat. Do druhého poločasu jsme udělali několik postových změn a hned to bylo poznat. Tentokrát jsme na soupeře vletěli my, zaslouženě vyrovnali a měli šance zápas otočit. Bohužel jsme si nepohlídali útok Bohemky a následná dorážka skončila v síti. I tak jsme byli živější a vyrovnali. Pak se ještě objevily šance na obou stranách, změna skóre se už nekonala. Musíme si dát pozor na úvod zápasu, naopak za výborný výkon v poločase druhém a charakter s výsledkem něco udělat zaslouží kluci pochvalu.