Fotbalová akademie
čtvrtek 28. července. 2022
U19/B

Osmnáctka porazila Krnov

Ve středu se poprvé představila doma i osmnáctka, když se na Vistě utkala s muži divizního Krnova. Od úvodu měli baníkovci více ze hry i brankových příležitostí, které nakonec dokázali i využít a zaslouženě si připsali čtvrtou výhru v přípravě. Nyní je v sobotu čeká v Otrokovicích pražská Bohemka.

FC Baník Ostrava U18 - FK Krnov muži 4:0 (2:0)

branky Baníku: 24. Podhorný, 45. Gregor, 48. a 48. Málek

sestava: Hafera (60. Mezihorák) - Zámečník, Musil, Harušťák (60. Vasko), Krejčí - Badošek (62. Málek), Bureš (55. Levčík) - Málek (60. Janál), Podhorný (60. Kedroň), Imider (55. Čavera) - Gregor

Hodnocení trenéra Martina Folty a Daniela Tchuře: Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v úvodních minutách jsme mohli vstřelit dvě až tři branky. Bohužel jsme se s danými příležitostmi nepopasovali dobře. Převahu jsme přetavili v úvodní branku až po polovině první půle a v závěru poločasu. Hned po pauze v rozmezí asi třiceti vteřin dvakrát skóroval Málek a bylo rozhodnuto. Bohužel od asi šedesáté minuty jsme už nehráli tak aktivně a organizovaně. Chyběla nám mezihra a pohyb. Tomu se do dalších zápasů musíme vyvarovat. A samozřejmě musíme pilovat i finální řešení, branek mohlo být daleko více.