Fotbalová akademie
neděle 24. července. 2022
U19/B

Osmnáctka má za sebou soustředění

Po úvodních trénincích na Vistě se přemístila osmnáctka na šestidenní soustředění do Hodonína, kde sehrála i tři přípravné zápasy.

Hodnocení trenéra Martina Folty a Petera Drozda: Na soustředění jsme vyrazili v pátek vlakem a hned odpoledne jsme absolvovali první trénink. Jedná se o přípravné období, takže kluci museli makat, tréninkové dávky byly jak herní, tak samozřejmě silového a kondičního charakteru. Do toho jsme sehráli i tři přípravné zápasy, kde herní kvalita měla stoupající tendenci. Hráči zaslouží pochvalu za to, jak vše v úmorném vedru zvládli, a to jak na hřišti, tak i navenek. Děkujeme Akademii za zajištění této akce, FK Hodonín mj. za zajištění hracích ploch a samozřejmě také hotelu Krystal za výborné podmínky i stravu. Nyní už budeme pracovat v domácích podmínkách a těšíme se na středeční zápas na Vistě proti mužům Krnova, kteří postoupili do divize a sobotní utkání proti Bohemians.

Výsledky:

FC Baník Ostrava U18 - FK Hodonín U19 9:1 (5:0)

branky Baníku: 2 Harušťák, 2 Nazarov, Krejčí, Hafera, Bureš, Janál, Imider

FC Baník Ostrava U18 - European soccer school (USA) 5:1 (1:1)

branky Baníku: Krejčí, Imider, Harušťák pen., Frébort, Janál

FC Baník Ostrava U18 - MFK Skalica U19 6:1 (1:0)

branky Baníku: Kedroň, Maloň, Jiříček, Bureš, Slipchenko, Krejčí

Sestava: Hafera, Mezihorák, Kubíček - Bubík, Vasko, Harušťák, Krejčí, Nazarov, Zámečník, Jiříček - Maloň, Janál, Slipchenko - Badošek, Bureš, Frébort, Čavera - Imider