Fotbalová akademie
čtvrtek 18. listopadu. 2021
Memoriál Evžena Hadamczika

Memoriál E. Hadamczika startuje v pátek - online

Startuje 44. ročník Memoriálu Evžena Hadamczika, mezinárodní turnaj kategorie U11. Toho letošního se navzdory nepříznivým okolnostem zúčastní čtrnáct týmů ze čtyř zemí! Tradičně nechybí obě pražská "S", mezi zúčastněnými celky je také MFK Žilina, GKS Katovice, MTK Budapešť, Slovácko, či regionální sousedé z Frýdku-Místku a Vítkovic. Turnaj startuje v pátek ve 14 hodin a hrát se bude ve Sportovním centru v Ostravě - Dubině.

"Prožíváme nelehké období, které sportu bohužel příliš nepřeje. O to více mě těší, že můžeme opět společně sledovat děti, jak si užívají turnajové zápasy a snaží se splnit si svůj fotbalový sen. Děkuji všem lidem, kteří pomohli turnaj zorganizovat a všem týmům, které se ho zúčastní," uvedl Roman Holiš, předseda Akademie FC Baník Ostrava.

Turnaje se původně měli zúčastnit zástupci pěti zemí, ale německému Red Bull Lipsko nakonec v cestě do Ostravy zamezila karanténa. Organizátorům se podařilo zajistit náhradu a udržet počet zúčastněných týmů na čtrnácti.

Program turnaje zahájí v pátek 19. listopadu duel Baníku s Frýdkem-Místkem, který má výkop ve 14 hodin. Vyvrcholení turnaje v podobě finálového souboje je naplánováno na nedělních 15.40.

Program a výsledky celého turnaje naleznete zde: 44. ROČNÍK 2021 - Memoriál Evžena Hadamczika (memorial-eh.cz)

Baník byl nalosován do skupiny A, v níž se postupně střetne s Frýdkem-Místkem, Žilinou, Slavií, Slováckem, Górnikem Zabrze a Katovicemi.

Turnaj provází tradičně velký zájem diváků, proto je třeba připomenout, že pro vstup do centra je nutné se prokázat:

- negativním testem
- dokladem o očkování
- dokladem o prodělání Covidu

Pořadatelé turnaje zajistili možnost provedení antigenních testů na místě.


Výsledky, rozlosování naleznete na: https://memorial-eh.cz/44-rocnik-2021/

Odkazy na streamy:
Pátek 19. 11. 2021:
https://youtu.be/oJbBiOqqYl0
Sotoba 20. 11. 2021:
https://youtu.be/NULU1ZQAuv4
Neděle 21. 11. 2021:
https://youtu.be/z_M1h_uVdfI

Místo:
SC Dubina (Horní 287, 700 30 Ostrava-jih)