Fotbalová akademie
pondělí 24. května. 2021
U17

Sedmnáctka podlehla Hlučínu

Sedmnáctka sehrála přátelské utkání proti devatenáctce Hlučína. I přes dobrý výkon baníkovců nakonec slavil výhru hostující tým.

FC Baník Ostrava U17 - FC Hlučín U19 0:2

sestava: Remiáš Jan - Krejčí (60. Koutný), Remiáš Jiří, Musil, Bubík (60. Málek) - Sirotek (60. Imider), Šmíd (32. Badošek) - Švrček (32. Perrette), Imider (32. Blechta, 75. Šmíd), Málek (45. Dulínek, 75. Švrček) - Koutný (32. Kovárník)

Hodnocení trenéra Marcela Frajta a Patrika Rataje: Utkání jsme prohráli kvůli nedostatečnému řešení finální fáze a také tím, že soupeř využil dvou našich hrubek při zakládání útoku. Po většinu zápasu jsme byli silní v kombinaci, držení míče a až na pár chyb se nám vcelku zakládání postupného útoku dařilo. Hráče musíme pochválit za nasazení a práci do defenzívy. Pomalými kroky se nám daří dostávat do zápasů prvky z tréninku ale občas nám schází větší odvaha ve hře 1 na 1 okolo vápna soupeře a vzetí odpovědnosti v těchto situacích na sebe. Výsledek pro nás není v tento moment tolik důležitý, více si ceníme způsobu hry, chtění zvítězit cestou, po které jsme se vydali, a dobré práce kluků v tréninku.