Fotbalová akademie
středa 29. července. 2020
U15

Patnáctka se Slovanem smírně

Po bezbrankovém prvním poločase následovala hned z kraje toho druhého tříbranková smršť během šesti minut v síti ostravanů. Ti se ovšem nevzdali, dokázali vyrovnat a v závěru i sahali po vítězství, své příležitosti již ale neproměnili.

ŠK Slovan Bratislava U15 - FC Baník Ostrava U15 3:3 (0:0)

branky Baníku: 55. Havran, 59. Lacina, 72. Vozník

sestava FCB: Kresta (41. Krasula) - Imrich (41. Němčík), Raab, Staněk, Kysilko (41. Krakovka) - Havran, Furik (60. Imrich) - Lacina, Honajzer, Valík (41. Rygol) - Vozník (41. Buczek)

Hodnocení trenéra Radovana Moronga a Jana Romaněnka: Utkání bylo zajímavé zejména ve druhém poločase. Ten první nám nenabídl příliš mnoho herních situací, které by potěšily. Hrálo se na menším hřišti s nepříliš kvalitním terénem, takže často docházelo k soubojovým situacím. Úvod druhého poločasu jsme tzv. nezachytili a v rozmezí šesti minut třikrát inkasovali. Vše po individuálních chybách. Domácí se až příliš uspokojili, kluci se dostali do hry a postupně soupeře začali přehrávat, podařilo se nám skóre srovnat a v závěru jsme mohli při dvou příležitostech vítězství strhnout na svou stranu. Pozitivním faktorem je to, že kluci nechtěli zápas prohrát a i za nepříznivého stavu to nevzdali.