Fotbalová akademie
středa 09. října. 2019
Juniorky - zápasy

Juniorky se utkaly se Sigmou

Baníkovské juniorky se poměřily s hráčkami Sigmy Olomouc. Obě utkání byly vyrovnané, ale v každém z nich se přiklonilo štěstí na jednu stranu.

FCB WU18 : Sigma Olomouc WU18 1:2 (1:0)

branka Baníku: 8. Regecová

sestava: Bílková Val. - Chovancová Ver., Bílková Vik., Trávníčková, Mičková – Chovancová Ven., Lachká, Vaculová, Smolíková – Regecová, Hegrová

Střídali: Poběžalová, Dydowiczová, Chromečková, Hanselová, Boczková

Hodnocení trenérky Pavlíny Kütnerové a Lucie Hlavenkové: Chtěli jsme vrátit Olomouci prohru z minulého zápasu a pokračovat tak ve vítězné šnůře, bohužel se nám to nepovedlo. Odehráli jsme 2 rozdílné poločasy, a to nás stálo lepší výsledek. Zatímco v první půli jsme soupeře přehrávali, vstřelili jsme gól a byli nebezpečnější, druhý poločas byl opakem. Olomouc nás přitlačila před šestnáctku a donutila k chybám, po nichž jsme inkasovali. Dohrávalo se s ojedinělými šancemi na obou stranách. Zápas to byl vyrovnaný, šťastnější nakonec byl soupeř. Mrzí nás vážnější zranění Regecové, přejeme brzké uzdravení.

Sigma Olomouc "B" - FCB "B" 6:7 (3:2)

branky Baníku: Lachká 3x, Regecová 2x, Poběžalová, Mičková

sestava: Boczková - Kocianová, Hanselová (K), Dydoviczová. Smolíková, - Lachká, Chromečková, Mičková, Lossmannová, Lásková, Kornáková, Regecová, Poběžalová

Hodnocení trenéra Jaromíra Kvity: Utkání se hrálo ve velmi útočném stylu. Měli jsme lepší prvích 10 minut, ale po vystřídání první šestice jsme udělali 2 úplně zbytečné chyby. Za 5 minut jsme dostali 3 rychlé góly. Holky se ale nevzdaly a přidaly ještě více na rychlosti a důrazu. A do poločasu snížily na 3:2. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit stejně aktivně, ale opět individuální chyba nás stála obdržený gól. Pokračovali jsme v důrazu a po pěkným akcích jsme srovnali na 4:4, poté domácí tým ještě jednou vedl, ale ani to nás nepoložilo a utkání jsme otočili a dovedli do vítězství. Domácí tým byl velmi dobrý soupeř a je jen škoda, že takových utkání v této soutěži nemáme více.