Fotbalová akademie
čtvrtek 29. srpna. 2019
Juniorky

Juniorky s Duklou smírně

K přátelskému utkání si juniorky pozvaly hráčky Dukly Praha. Ty po sestupu z první ligy skládají nový kádr na nadcházející sezonu. Zápas skončil nerozhodně a jednoznačně splnil svou úlohu. Kaňkou je zranění Fialové.

FCB U18 dívky - Dukla Praha U18 dívky: 2:2 (0:1)
branky Baníku: 67.Hegrová, 83. Fialová
Sestava: Bílková Val.- Matějová, Bílková Vik., Trávníčková, Chovancová Ven.- Lyčková, Lachká, Kalusová- Regecová, Fialová, Hegrová

střídaly: Boczková, Kociánová, Smolíková, Chromečková, Mičková, Poběžalová, Hanselová

hodnocení trenéra Jaromíra Kvity a Pavlíny Kütnerové: Úvodní tlak hostů jsme přečkali bez inkasované branky, ale když už se hra vyrovnávala, tak jsme darovali hostům branku po špatné komunikaci. Vytvořili jsme si spoustu brankových příležitostí, kdy nám chyběla jen přesnější finální nahrávka. Druhá půle byla spíše v naši režii a také jsme vstřelili 2 branky po kombinačních akcích. Bohužel při vyrovnávací brance hostů těsně před koncem utkání, se nám zranila Fialová. To nás mrzí hodně. Na úplném konci jsme ještě zahodili velké šance a tak zápas skončil remízou 2:2. Můžeme být spokojeni s hrou od 20 minuty dále, ale příště musíme mít lepší vstup do utkání. Opět jsme hráli kombinační fotbal s dobrým pohybem a takto bychom se chtěli prezentovat i v mistrovských utkáních.