Fotbalová akademie
pondělí 24. září. 2018
U14 - zápasy

Čtrnáctka doma podlehla Opavě

Po dobrém výkonu minulý týden v Brně přišlo nepovedené utkání proti Opavě. Brzy baníkovci třikrát inkasovali a těžko hledali cestu k obratu. Stačilo to pouze na korekci stavu.

Hodnocení trenéra Martina Šubrta a Michala Janíka: "Neodehráli jsme povedené utkání. Vůbec se nám nedařila přechodová fáze, kdy jsme byli málo odvážní. Většinu míčů jsme hráli dozadu, dělalo nám problém napadání soupeře a dostávali jsme sami pod tlak nepřesnostmi. Rychle jsme prohrávali o tři branky, kdy nás opavští hráči trestali po našich chybách v rozehrávce a po rychlém protiútoku. Po změně stran jsme byli již odvážnější, přesto předfinální a finální fáze neměla kvalitu. Jsme málo důrazní při zakončení a nedokážeme proměnit i ty největší příležitosti, i když jsme si jich v tomto zápase nevytvořili tolik. Klukům v utkání nechyběla snaha a chuť s výsledkem něco udělat, bohužel tentokrát nám chyběla větší kvalita naší hry."

Informace o utkání

21.
pátek
zář
FC Baník Ostrava VS SFC Opava
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 1:3
Branky:  27. Dulínek, 70. Imider - 6. Ulrich, 14. Sedláček, 23. Kovárník Rozhodčí: Smetana - Kaloč, Godfryd
Diváci: 44

Sestavy

FC Baník Ostrava

Remiáš Jan - Bjaček Adam (48' Harušťák Jan), Lukáš Čavera, Remiáš Jiří, Sirotek Tomáš - Badošek Dalibor (53' Golasowski Ondřej), Čech Samuel (35' Gajdošík Adam) - Dulínek Adam, Imider Anwar, Šebesta Jan - Krupička David

U14