Fotbalová akademie
úterý 05. června. 2018
U15 - zápasy

Patnáctka i nadále kráčí za prvním místem

Již jen krok chybí baníkovské patnáctce k cíli. Úspěšně zvládnuté utkání na Slovácku, ve kterém se baníkovci brzy ujali vedení. Domácí do poločasu vyrovnali, ale Baníku se znovu povedlo odskočit. Domácím se však opět podařilo srovnat. Deset minut před koncem se hosté prosadili potřetí a to již znamenalo definitivní vítězství.

Hodnocení trenérů Šubrta a Macíka: "Utkání se Slováckem, stejně jako předešlé dvě, které jsme odehráli v této sezoně, patřilo k těm nejtěžším. Soupeř byl klasicky velmi silný na míči, v kombinaci a působil po celé utkání fotbalověji. Naše hra byla nervózní, především při zakládání útoků, přesto před pokutovým územím jsme byli nebezpeční. Po změně stran jsme byli odvážnější, lépe jsme napadali a deset minut před koncem střelili vítěznou branku. I když nás poté domácí zatlačili, dokázali jsme velmi cenné vítězství udržet. Uznáváme hru a sílu soupeře a naše kluky chválíme za vůli a touhu v utkání uspět."

Informace o utkání

02.
sobota
čer
1.FC Slovácko VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 15 žáci

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 26. Vecheta, 40. Vecheta - 7. Šmiga, 36. Jelen, 60. Jelen Rozhodčí: Kostelník - Kotačka, Štulíř

Sestavy

FC Baník Ostrava

Hatoň - Vraj (51. Červinka), Kukučka (47. Temel), Dedek, Nevřela - Grygar(47. Rehwald), Žák - Cetkovský (35. Dil'), Drozd, Jelen (63. Chylek) - Šmiga

U15