Fotbalová akademie
pondělí 14. září. 2020
U15 - zápasy

Patnáctka v Jihlavě prohrála.

V domácím prostředí se podařilo Baníkovcům těsně před koncem otočit průběh zápasu na svou stranu, v Jihlavě se to nepodařilo. Po poločasové dvoubrankové ztrátě dokázali snížit až v závěru z penalty, a to bylo málo.

Hodnocení trenéra Radovana Moronga a Jana Romaněnka: Nepovedené utkání, které jsme nezvládli v mnoha směrech. Zejména první poločas byl z naší strany velmi slabý. Hráči nedokázali včas reagovat na rozehrávku soupeře, často chybovali v rozehrávce a v neposlední řadě nám chyběl pohyb bez míče. I přesto se nám podařilo vytvořit si situace, které byly gólové, ovšem zbůsob a řešení zakončení byl velice špatný. Branky jsme inkasovali rychle po sobě, střelou ze střední vzdálenosti, když kluci špatně vyhodnotili situaci. Druhá půle byla značně lepší, soupeře jsme přehráli, ovšem kontaktní branka přišla příliš pozdě. Celkově náš výkon hodnotíme jako velice průměrný.

Informace o utkání

13.
neděle
zář
FC Vysočina Jihlava VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 15 žáci

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 33. Čejka, 36. Dolejší - 78. Honajzer (pen.) Rozhodčí: Havlín - Srňánek, Nejedlý

Sestavy

FC Baník Ostrava

Krasula - Kysilko (46´ Krakovka), Staněk, Raab, Imrich (52´ Švrček) - Havran, Filipský (46´ Frýdl) - Němčík, Honajzer, Vozník - Buczek

U15