Fotbalová akademie
pátek 02. října. 2020
U17 - zápasy

Sedmnáctka se Slavií prohrála

Podruhé v soutěži našla sedmnáctka své přemožitele. I přes dobrý výkon nedokázala překonat obranu pražanů. Když k tomu sama inkasovala v úvodu zápasu a na konci poločasu, vezou si slávisté domů velmi cenné vítězství a tři body.

Hodnocení trenéra Marcela Frajta a Patrika Rataje: Zápas se Slavií nám bohužel výsledkově nevyšel, avšak s výkonem můžeme být relativně spokojeni. Soupeř se dostal do rychlého vedení, které navýšil těsně před poločasem. My jsme hráli po většinu času s míčem, snažili se, bojovali, abychom s výsledkem něco udělali, ale proti soupeřově velmi kvalitní defenzívě jsme se neprosadili. Když už jsme se dostali do dvou vyložených šancí, tak zaúřadoval brankář hostů a zachránil svůj tým. Naše hráče chválíme za celkový výkon a nasazení v těžkém zápase a gratulujeme soupeři za odbojované vítězství.

Informace o utkání

30.
středa
zář
FC Baník Ostrava VS SK Slavia Praha
1. Celostátní liga U 17

Statistiky

Poločas: 0:2
Branky: 4. Biegon, 44. Toula Rozhodčí: Šimeček - Dohnálek, Galvas

Sestavy

FC Baník Ostrava

Hafera - Buryan (46. Látal), Jiříček, Macej, Michlík - Obuch (84. Kedroň), Šín - Frébort (65. Maloň), Levčík (84. Strnad), Šudák - Bitta

SK Slavia Praha

Slavata - Labík, Hunal (71. Sládek), Kričfaluši, Iliev, Trédl, Novák, Beran, Toula, Jinoch (59. Beneš), Biegon (77. Kőrbler)

U17