Fotbalová akademie
čtvrtek 17. září. 2020
U19 - zápasy

Devatenáctka veze z Boleslavi bod

Hned osm hráčů postrádal trenér Slončík na zápase v Mladé Boleslavi. Po prohraném poločase dokázali baníkovci skóre dvěmi zásahy otočit ve svůj prospěch, ale domácí před koncem srovnali. O bodu navíc pro Boleslav rozhodly pokutové kopy deváté série. (foto: zdroj www.fkmb.cz)

Hodnocení trenéra Radka Slončíka a Radima Kováře: Do utkání v Mladé Boleslavi jsme vstoupili špatně, soupeř měl lepší pohyb a vytvářel si šance. Podržel nás výborně chytající Martin Hrubý. My jsme také měli dvě dobré příležitosti, ale neproměnili jsme je. Ve druhém poločase byl náš výkon podstatně kvalitnější, otočili jsme výsledek, ale tři minuty před koncem domácí tým vyrovnal po standardní situaci a o dalším bodu se rozhodovalo v penaltovém rozstřelu, kde hráči Mladé Boleslavi byli úspěšnější. Z důvodu absence hráčů našeho třetího ročníku Akademie, který je v karanténě, nastoupili většinou kluci ročníku 2002 i z B týmu, měli být rozdíloví, ale nebyli.

Informace o utkání

16.
středa
zář
FK Mladá Boleslav VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U19

Statistiky

Poločas: 1:0
Branky: 32. Plucha, 87. Mašek - 66. Harušťák, 71. Barkov Rozhodčí: Musil - Štefan, Nejedlo

Sestavy

FC Baník Ostrava

Hrubý - Zouhar, Kukučka, Harušťák, Stoklásek (46. Holaň) - Stuchlík (63. Říha), Tamajka - Konečný, Wojatschke (84. Merta), Šmiga (77. Sekanina) - Barkov

U19