Fotbalová akademie
pondělí 24. února. 2020
U19 - zápasy

Devatenáctka prohrála na penalty

Ve svém úvodním jarním kole bere devatenáctka bod, když na Slovácku dokázala srovnat poločasové dvoubrankové manko. O bodu navíc pro domácí rozhodly penalty.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: První poločas byli domácí lepším týmem. Do vedení se dostali z penalty. My měli možnost ihned srovnat taky z pokutového kopu, jenže jsme ho neproměnili. Poté přidalo Slovácko druhou branku a nevypadalo to dobře. Měli jsme daleko větší očekávání, mnohé individuální výkony měly být výrazně lepší. Do druhé půle jsme vystřídali, změnili pozice s cílem oživit naší hru, vstřelit branku a vrátit se tak do zápasu. To se nám hned z kraje povedlo. Měli jsme tam i další šance, ale vyrovnání přišlo až v samotném závěru. Vážíme si toho, jak jsme se dokázali s nepříznivým vývojem ve druhém poločase porvat. Domácí měli svůj den a nebylo to jednoduché. Škoda je, že jsme výsledek neotočili úplně. Ať už přímo ze hry nebo alespoň na ty penalty.

Informace o utkání

22.
sobota
úno
1.FC Slovácko VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 29. Jaich (pen.), 37. Houdek - 51. Drozd, 88. Blahuta Rozhodčí: Vojkovský - Tomanec, Galář
Diváci: 79

Sestavy

FC Baník Ostrava

Baránek - Konečný, Blahuta, Harušťák, Kostka (60´Sotorník) - Boháč (45´Šigut), Kulig - Martiník, Drozd (75´Holub), Wojatschke - Smékal

U19