Fotbalová akademie
čtvrtek 05. září. 2019
U14 - zápasy

V divoké přestřelce zvítězil Baník

Skvělý ofenzivní fotbal byl k vidění prvních dvou týmů tabulky. Dosud vedoucí Slovácko sice vstřelilo pět branek, ale osm inkasovalo a připsalo si tak první porážku v soutěži. Za to mladí baníkovci se stejně jako patnáctka drží na první pozici.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: Utkání prvních dvou mužstev tabulky slibovalo kvalitní a zajímavý souboj. To, co se dělo na hřišti, předčilo veškerá očekávání. Hrál se především útočný fotbal a to na obou stranách. Během prvních sedmi minut padlo pět branek a brankáři si sáhli na míč, jen když ho vytahovali ze sítě. Hosté byli velmi silní na míči, ale my jsme byli neskutečně efektivní při zakončení a důrazní v osobních soubojích. V prvním poločase padlo osm branek, přičemž v síti hostů skončilo pět našich střel. Druhý poločas jsme začali aktivně a vstřelili další dvě branky, které pramenily z důrazné hry v pokutovém území. Soupeř se však nevzdával a jeho brejky byly velmi nebezpečné a v závěru zápasu také vyjádřeny dvěma brankami. Naštěstí to byly góly, které jen zmírnily jejich porážku. My jsme byli neuvěřitelně produktivní. Z devíti střel jsme dali osm branek., což je oproti zápasu v Jihlavě až neuvěřitelný pokrok. Negativem je ovšem pět obdržených branek, které pramenily ze špatné komunikace a z rychlostních dispozic útočníků soupeře. Ale i tak kluci zaslouží za předvedený výkon pochvalu.

Informace o utkání

04.
středa
zář
FC Baník Ostrava VS 1.FC Slovácko
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 5:3
Branky: 1., 9. a 44. Perrette, 6., 22. a 62. Lacina, 25. Honajzer, 79. Kubla - 3., 37. a 80. Lacko, 4. Kolařík, 77. Dobrovolný Rozhodčí: Fryč - Žurovec, Dvořák
Diváci: 89

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kresta - Krakovka (41. Staněk), Pavlica, Raab, Němčík - Imrich, Havran - Pilař ( 62. Vozník), Honajzer (56. Rygol), Perrette (67. Raběčný) - Lacina (67. Kubla)

U14