Fotbalová akademie
středa 21. srpna. 2019
U14 - zápasy

Čtrnáctka v Olomouci smírně

I druhé utkání odehrála čtrnáctka na půdě soupeře. Po Karviné zajížděla do Olomouce. Tam po půli vedla, nedokázala přidat druhou branku, a tak domácí nakonec vyrovnali z přímého kopu na konečnou remízu.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: Zápas v Olomouci byl pro nás velmi dobrou zkouškou naší herní i fyzické výkonnosti. Přijeli jsme na hřiště kvalitního soupeře, jehož hráči byli fyzicky vyspělí. Do zápasu jsme vstoupili nebojácně, byli jsme častěji na míči, kluci byli důrazní v osobních soubojích a po pěkných kombinačních akcích jsme si vytvářeli gólové příležitosti, které jsme až na jednu nedokázali proměnit. Domácí si vytvořili dvě vyložené šance po našich individuálních chybách, ale naštěstí je neproměnili. Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, naši kluci jako by byli ještě v šatně. Přesto jsme si vypracovali obrovskou šanci, ale nedokázali jsme dopravit míč ani do prázdné branky. Soupeř vyrovnal střelou z přímého kopu. Posledních 15 minut měl soupeř více ze hry, hrálo se častěji před naším pokutovým územím, ale naše defenzíva už domácím nic nedovolila. Výsledek mohl být pro nás daleko příznivější, ale doplatili jsme na velké množství neproměněných šancí a úzký kádr, kdy jsme měli jen tři hráče na střídání, což bylo v závěru utkání zřetelné. Kluci si zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon.

Informace o utkání

21.
středa
srp
SK Sigma Olomouc VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 57. Judas - 15. Perrette Rozhodčí: Antoníček - Doležal, Rosskohl

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kresta - Němčík, Staněk ( 41. Pavlica), Raab, Krakovka - Havran, Imrich - Perrette, Pilař ( 62. Vozník), Rygol (55. Raběčný) - Lacina

U14