Fotbalová akademie
neděle 03. listopadu. 2019
U14 - zápasy

Čtrnáctka Karvinou porazila 6:1

V souboji s Karvinou měla od zažátku navrch čtrnáctka Baníku, která v obou poločasech rozvlnila síť soupeře třikrát a připsala si tak v derby jednoznačnou výhru.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: K utkání přijelo mužstvo, které bylo za námi v tabulce a tak jsme čekali, že to pro nás bude těžký zápas. Očekávání se nenaplnilo, neboť od začátku zápasu jsme byli velmi aktivní, silní na míči a vytvářeli jsme si brankové příležitosti. Postupně jsme v prvním poločase vstřelili tři branky, ale mohlo jich být daleko víc. Soupeř se zaměřil na důslednou obranu a důraz v osobních soubojích. Šanci si nevypracoval žádnou. Druhý poločas jsme hráli proti silnému větru a chvíli nám trvalo, než jsme si na tyto podmínky zvykli. Hra se odbývala převážně na polovině soupeře a postupně jsme navyšovali skóre. Hostující hráči vstřelili branku po váhavé rozehrávce našeho brankáře. Škoda jen, že jsme nevstřelili více branek, šancí jsme na to měli dost. Ale výkon byl kvalitní a kluci si zaslouží pochvalu.

Informace o utkání

02.
sobota
lis
FC Baník Ostrava VS MFK Karviná
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 3:0
Branky: 6. a 68. Honajzer, 15. a 32. Pilař, 67. Rygol, 76. Lacina - 71. Graf Rozhodčí: Seipel - Žurovec

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kresta - Krakovka, Raab, Raběčný, Němčík (70. Valík) - Staněk (61. Vozník), Honajzer (70. Kubla) - Havran, Pilař, Kyselý (65. Rygol) - Lacina

U14