Fotbalová akademie
neděle 29. září. 2019
U14 - zápasy

Sedm branek vstřelila čtrnáctka

V zápase proti Prostějovu se ujala čtrnáctka vedení už v první minutě. Nakonec soupeři, který se nachází na posledním místě tabulky přidala ještě šest a zaslouženě v pohledném utkání bere tři body.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: V pátečním utkání za umělého osvětlení jsme nastoupili s pozměněnou sestavou. Změny byly vynuceny nemocemi a také jsme chtěli dát příležitost dalším hráčům z našeho kádru. Začátek nám vyšel skvěle. Již v prvním minutě jsme dali branku po hezké kombinaci. Soupeřem to ale neotřáslo a snažil se o kombinační fotbal a nepříjemný presink. Z penalty jsme dali uklidňující branku a do poločasu ještě přidali třetí. Soupeř přes všechnu snahu vyloženou šanci neměl. Do druhého poločasu jsme vstoupili tak, jak do prvního a hned jsme vsítili čtvrtou branku. V 50. minutě jsme vystřídali 5 hráčů a na naší hře se to projevilo z počátku negativně. Vázla nám kombinace, soupeř měl více prostoru a hlavně v obranné fázi jsme hráli lehkovážně. Soupeř toho dokázal využít a snížil po rohovém kopu. V útočné fázi jsme se probrali a přidali další branky, ale také ještě jednu inkasovali. I když je soupeř v tabulce poslední, mělo utkání velmi dobrou kvalitu. Chci pochválit obě mužstva za předvedenou hru.

Informace o utkání

27.
pátek
zář
FC Baník Ostrava VS 1. SK Prostějov
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 3:0
Branky: 19., 33. a 60. Pilař, 69. a 79. Perrette, 1. Kubla, 41. Vozník - 55. John, 71. Vagner Rozhodčí: Fryč - Krupa, Pešl

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kotula - Krakovka, Raab (50. Brak), Pavlica, Rygol (50. Kavka) - Raběčný(50. Němčík), Staněk - Valík (41. Vozník), Pilař, Kubla (50. Perrette) - Kyselý (50. Lacina)

U14