Fotbalová akademie
pondělí 23. září. 2019
U14 - zápasy

Vysoká výhra čtrnáctky v Hodoníně

Při střelecké chuti byla čtrnáctka, když stejně starým vrstevníkům z Hodonína nasázela jedenáct branek. Dva hráči - Perrette a Pilař zaznamenali hattrick.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: K utkání v Hodoníně jsme nastoupili v pozměněné sestavě. Některé změny byly vynucené nemocí a zraněním. Šanci dostali hráči, kteří zatím chodili na hřiště většinou v průběhu utkání. Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hned z první šance jsme vstřelili branku. Jako by nás to ukolébalo a zhruba 10 minut jsme měli herní výpadek, kazili jsme spoustu jednoduchých přihrávek a lehkovážností v defenzívě jsme si koledovali o vyrovnání. Od 15. minuty jsme začali opět soupeře přehrávat a do poločasu jsme vstřelili další tři branky a spoustu šancí jsme ještě zahodili. Ve druhém poločase jsme měli ještě větší převahu než v poločase prvním. I střídající hráči přispěli k naší kvalitní hře a branky v síti domácích přibývaly. Ovšem ani my jsme čisté konto neudrželi. Domácím jsme dovolili vsítit dva góly, které vyplynuly z našeho velkého náskoku a nedůrazné hře v našem pokutovém území. Utkání skončilo naším výrazným vítězstvím. Bohužel nás domácí hráči moc neprověřili, ale kluky chválíme za to, že hráli naplno až dokonce.

Informace o utkání

22.
neděle
zář
Hodonín VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 0:4
Branky: 53. Štěpanovský, 72. Bohunský - 21., 23. a 54. Perrette, 49., 77. a 79. Pilař, 2. a 71. Vozník, 15. Raab, 51. Kubla, 55. Kyselý Rozhodčí: Dufek - Popelák, Bittner

Sestavy

FC Baník Ostrava

Krasula - Rygol, Staněk, Pavlica, Němčík(41. Kubla - Imrich, Havran(50. Raběčný) - Vozník, Pilař, Perrette - Raab(41. Kyselý)

U14