Fotbalová akademie
neděle 08. září. 2019
U14 - zápasy

Čtrnáctka doma podlehla Sigmě

Druhou ztrátu v sezoně zaznamenala čtrnáctka. A podruhé se Sigmou. Po remíze v Olomouci se radovali Hanáci i v Ostravě, když dokázali dvěmi góly ve druhém poločase otočit výsledek ve svůj prospěch.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Radima Plaskury: Již druhé utkání se Sigmou slibovalo velkou bitvu a průběh utkání to jen potvrdil. Velmi dobře jsme do utkání vstoupili a již po pěti minutách jsme vstřelili vedoucí branku. Vyložených šancí se moc nerodilo. Byl to spíš boj o každý míč a snaha obou mužstev vytěžit co možná nejvíc z chyb soupeře. Do konce prvního poločasu se na skóre nic nezměnilo. Defenzívy na obou stranách pracovaly dobře. Druhý poločas probíhal v podobném duchu. Bohužel jsme udělali dvě chyby, které pramenily z nedůrazné hry ve vlastním pokutovém území. Hosté otočili výsledek během dvou minut a přestože jsme se snažili o vyrovnání, fyzicky vyspělí obránci soupeře nám to nedovolili. I když jsme prohráli, je třeba kluky pochválit za předvedenou hru. Chyběla nám v útočné fázi větší lehkost a hlavně přesnost finálních přihrávek. Byl to fyzicky velmi náročný zápas, ve kterém jsme nepropadli, ale soupeř byl o tu jednu branku lepší.

Informace o utkání

07.
sobota
zář
FC Baník Ostrava VS SK Sigma Olomouc
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 1:0
Branky: 5. Perrette - 57. Oříšek, 59. Riedl Rozhodčí: Moravec - Kontoršikov, Fryč
Diváci: 32

Sestavy

FC Baník Ostrava

Kresta - Krakovka, Pavlica (75.Raběčný), Raab, Němčík - Imrich, Havran(70.Staněk) - Pilař (63.Vozník), Perrette, Honajzer(60.Rygol) - Lacina

U14