Fotbalová akademie
sobota 12. října. 2019
U15 - zápasy

Patnáctka uspěla i Za Lužánkami proti Brnu

V souboji stoprocentního Baníku s druhou Zbrojovkou byl vyrovnaný první poločas i co se skóre týká. V tom druhém již Baník neinkasoval, sám třikrát skóroval a zaslouženě zvítězil.

Hodnocení trenéra Jana Žemlíka a Milana Chalupy: Problémy jsme měli již při skládání sestavy v defenzivě, nakonec jsme se rozhodli nasadit gólmana Kopala na post stupera. V prvním poločase jsme měli velký problém v defenzivní organizaci hry, naopak velmi nebezpeční jsme byli směrem dopředu. Přes velký počet šancí na obou stranách skončil poločas smírně 2:2. O přestávce jsme udělali jednu změnu a vysvětlili si, v čem je náš hlavní problém, kluci si začali plnit to, co směrem dozadu mají a soupeře jsme již do žádné šance nepustili. Sami jsme si ještě mnoho šancí vytvořili a dotáhli zápas do vítězného konce. Jsme rádi, že jsme slušným výkonem mohli přispět k oslavě stoletého výročí brněnského fotbalu v historickém areálu Za Lužánkami.

Informace o utkání

05.
sobota
říj
FC Zbrojovka Brno VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 15 žáci

Statistiky

Poločas: 2:2
Branky: 24. Pelčák, 38. Pantok - 41. a 58. Málek, 4. Kovárník, 9. Koutný, 54. Imider Rozhodčí: Mayer - Putna, Škorpík

Sestavy

FC Baník Ostrava

Remiaš Jan - Krejčí, Kopal, Remiaš, Šebesta (65´Dulínek) - Sirotek, Badošek (68´HArušťák) - Kovárník (41´Bubík), Imider, Málek - Koutný

U15