Fotbalová akademie
neděle 08. září. 2019
U15 - zápasy

Patnáctka stále stoprocentní

I šestý zápas v novém ročníku žákovské ligy patnáctka zvládla. Podruhé v krátké době porazila olomouckou Sigmu. Vedla o tři branky, ovšem hosté dokázali zápas dvěmi góly pořádně zdramatizovat.

Hodnocení trenéra Jana Žemlíka a Milana Chalupy: Při vší úctě k soupeři, úřadujícímu mistru ČR ročníku 2005, byl to zápas o nás. Poslední 2 utkání jsme zvládli výsledkově i herně, v tomto zápase můžeme být spokojeni pouze se 3 body. V první půli jsme darovali soupeři dostatek prostoru pro kombinaci, chyběla nám agresivita, důslednost, trpělivost a odpovědnost. Soupeř kombinoval a přestože si vypracoval pouze jedinou šanci, byl silný na míči. My jsme byli nebezpečnější, vytvořili si vyložené šance, 2 proměnili a v jedné nás soupeř zastavil jen za cenu červené karty. V začátku druhé půle jsme předváděli hru, kterou bychom se chtěli prezentovat, vytvořili si další šance, navýšili skóre a navíc neproměnili penaltu za další faul ve vyložené šanci. Ale tento výkon nám vydržel pouhých 15 minut, hráči se uspokojili, přestali fungovat jako tým, hráli jsme lehkovážně dopředu i dozadu a soupeř nejenže snížil, ale zasloužil si i nějaký bod z utkání odvézt. Dnes opravdu nemůžeme být s naším vystoupením spokojeni.

Informace o utkání

07.
sobota
zář
FC Baník Ostrava VS SK Sigma Olomouc
SpSM-TOP U 15 žáci

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 27. a 49. Imider, 14. Bjaček - 54. Mokrovics, 65. Stryk Rozhodčí: Kontoršikov - Moravec, Fryč

Sestavy

FC Baník Ostrava

Remiaš Jan - Bubík (63' Harušťák), Krupička, Čavera (51' Remiaš Jiří), Bjaček (54' Šebesta) - Sirotek, Badošek - Gajdošík, Imider, Málek - Koutný

U15