Fotbalová akademie
pondělí 04. listopadu. 2019
U19/B - zápasy

Jasná výhra osmnáctky v Uničově

Utkání v Uničově mělo od počátku jednoznačný průběh. Poslední tým tabulky baníkovcům nestíhal a tomu odpovídá i konečný výsledek.

Hodnocení trenéra Radomíra Hlaváče a Petera Drozda: Celé utkání se v podstatě odehrálo na polovině soupeře. V prvním poločase ale chyběla v naší hře větší kvalita jak v přechodu přes střední pásmo, tak před a v pokutovém území soupeře. I přesto jsme se dokázali do poločasu třikrát gólově prosadit. Ve druhé půli už to bylo z naší strany o něčem jiném. Po rychlých kombinacích po stranách, ale i středem hřiště jsme se dostávali do zakončení a stříleli branky. Utkání mohlo skončit i větším rozdílem, ale nadšeně bojující soupeř nám už nedovolil vstřelit více branek. Dnes jednoznačná výhra, ale pro nás také informace na čem pracovat a co musíme zlepšit.

Informace o utkání

02.
sobota
lis
SK Uničov VS FC Baník Ostrava
MSDL st. U18

Statistiky

Poločas: 0:3
Branky: 35. a 39. Merta, 51. a 60. Říha, 56. a 67. Šigut, 10. Madecki, 72. Chylek, 84. Holaň Rozhodčí: Slabý - Heger, Vedral

Sestavy

FC Baník Ostrava

Gergela - Říha, Stuchlík (46. Michálek), Stoklásek, Holaň - Bystřičan, Merta (46. Jaroň) - Šigut, Madecki, Vahalík - Kubušek (46. Chylek)

U19/B