Fotbalová akademie
pondělí 21. října. 2019
U19/B - zápasy

Osmnáctka ve Znojmě o branku vyhrála

I přes herní převahu se hostující Baník nedokázal přes obětavě hrající domácí prosadit. Do poločasu se to přesto povedlo, ale domácí Znojmo po přestávce vyrovnalo. O zasloužené výhře hostů rozhodl dvacet minut před koncem Filip Zouhar.

Hodnocení trenéra Radomíra Hlaváče a Petera Drozda: Celé utkání jsme dobývali branku Znojma. V prvním poločase jsme si vytvořili spoustu střeleckých příležitostí, které jsme buď svou vlastí nepřesností nevyužili, nebo nám střely či finální přihrávky zblokoval obětavě bránící soupeř. Góĺově jsme se tak prosadili jen jednou. Soupeř se snažil ohrožovat naši branku ze standartních situací, nebo dlouhými odkopy za naši obranu. Z kraje druhé půle nás také z jedné této akce potrestal vyrovánním. I po obdržené brance se obraz hry nezměnil. My jsme dobývali, Znojmo urputně bránilo a my jsme se přes hustý blok před jejich pokutovým územím jen těžce prosazovali. Až nádherná střela ze střední vzdálenosti nám přinesla zaslouženou výhru, o které jsme vzhledem k převaze a příležitostech měli rozhodnout daleko dříve.

Informace o utkání

20.
neděle
říj
1.SC Znojmo FK VS FC Baník Ostrava
MSDL st. U18

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 57. Kohoutek - 38. Šigut, 71. Zouhar Rozhodčí: Havlín - Müller, Ďurko

Sestavy

FC Baník Ostrava

Gergela - Zouhar, Stuchlík, Stoklásek, Holaň - Bystřičan, Merta - Šigut, Wojatschke, Říha (72. Vahalík) - Kubušek (80. Madecki)

U19/B