Fotbalová akademie
neděle 20. října. 2019
U17 - zápasy

Sedmnáctka doma prohrála se Spartou

Každá série jednou skončí... Sedmnáctka poprvé v soutěži přišla o body, když ji doma předčila v produktivitě pražská Sparta. Ta vedla o dvě branky, baníkovci během minuty srovnali, ale pak se ještě dvakrát prosadili hosté a tím rozhodli o své výhře.

Hodnocení trenéra Radka Slončíka a Radima Macíka: Každé utkání Baníku a Sparty má náboj, hrálo se ve velmi dobrém tempu. V prvním poločase jsme měli herní převahu, byli lepším týmem, dobře jsme kombinovali, dostávali se do slibných příležitostí, které jsme však gólově nezakončili. Soupeř nevystřelil na bránu, jen z penalty a vedl 0:1. Na začátku druhého poločasu zvýšili sparťané na 0:2. Nás to nepoložilo a zaslouženě jsme vyrovnali. Byli jsme stále aktivnější, více byli na míči, ale soupeř hrál jednoduše nahoru, prosadil se a vyhrál. Jsme zklamáni z výsledku. Nevyhrál fotbalovější, ale produktivnější tým. Proti kvalitnímu soupeři jsme podali výborný výkon, individuálně jsme uspěli, to nás těší.

Informace o utkání

18.
pátek
říj
FC Baník Ostrava VS AC Sparta Praha
1. Celostátní liga U 17

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 53. Nevřela, 54. Dedek - 31. a 70. Kabongo, 52. Osmani, 90. Walter Rozhodčí: Kotala - Mojžíš, Macrineanu

Sestavy

FC Baník Ostrava

Velich - Dedek (83' Šimurda), Kukučka, Kollek, Nevřela - Grygar, Jelen - Guzik (52' Látal), Rehwald, Šmiga (78' Červinka)- Holub

U17