Fotbalová akademie
pondělí 21. října. 2019
U19 - zápasy

I devatenáctka podlehla Spartě

Dobrý vstup do utkání přinesl domácímu Baníku vedení. Hosté ovšem do poločasu vyrovnali a ve druhé půli proměnili ve vedoucí branku standartní situaci. Baníkovci pak nevyužili brankovou příležitost k vyrovnání a tak udeřili v závěru do otevřené obrany sparťané ještě dvakrát a odvezli si do hlavního města tři cenné body.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: Prvních třicet minut jsme hráli velmi dobře. Kombinační hrou jsme si vytvořili brankové šance a šli do vedení. Hosté vyrovnali deset minut před koncem poločasu a poté byli lepším týmem. Přitlačili nás a měli několik nebezpečných možností. Do druhé půle jsme se zlepšili a hra se vyrovnala. Škoda, že jsme po druhé v zápase inkasovali ze standardní situace. Měli jsme možnost vyrovnat, ale neproměnili ji. Ke konci utkání jsme šli do rizika, a ve snaze o vyrovnání, jsme hru otevřeli. Sparta nám vstřelila těsně před koncem dva góly do otevřené obrany. Určité pasáže utkání jsme zvládli dobře, výsledek je pro nás možná až příliš krutý. Na druhou stranu Sparta hrála vyspěle a ukázala se jako hodně silný tým.

Informace o utkání

18.
pátek
říj
FC Baník Ostrava VS AC Sparta Praha
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 14. Barkov - 36. Kozák, 67. Sejk, 81. Freisinger, 84. Karabec Rozhodčí: Mojžíš - Kotala, Macrineanu
Diváci: 80

Sestavy

FC Baník Ostrava

Netolička - Zálešák, Tamajka, Harušťák, Konečný - Boháč (80´ Zouhar), Drozd - Knedla, Martiník, Jaroň (50´ Wojatschke) - Barkov (85´ Smékal)

U19