Fotbalová akademie
neděle 06. října. 2019
U19 - zápasy

Doma je devatenáctka stále bez ztráty

I své čtvrté domácí utkání dotáhla devatenáctka do vítězného konce. O své výhře proti Zlínu rozhodla v prvním poločase, ve kterém vstřelila všechny čtyři branky.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: Po delší době jsme nastoupili opět v kompletním složení jako v úvodu sezóny a při hře dopředu to bylo znát. Po slabším úvodu to šlo celé utkání skvěle. Za to mají kluci velkou pochvalu. Vytvořili jsme si tolik brankových šancí, že jsme mohli vstřelit více než deset gólů. I tak bychom to hodnotili, jako že jsme nebyli příliš produktivní, protože jsme proměnili jen každou třetí příležitost. Do obranné fáze to ovšem nebylo tak dobré jako směrem do té útočné. Nedůsledný presink, pasivní hra v bloku. Příliš snadno se necháme obejít jeden na jednoho, nedostupujeme soupeře, neblokujeme centry nebo střely. Tady se musíme jednoznačně zlepšit. Celkově jsme ale podali dobrý výkon, kterému chyběla jen větší přesnost, klid nebo důraz v zakončení. Gólů jsme měli vstřelit daleko více.

Informace o utkání

05.
sobota
říj
FC Baník Ostrava VS FC Fastav Zlín
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 4:1
Branky: 10. Knedla, 13. Drozd, 30. Barkov, 44. Wojatschke - 40. Číž, 63. Tkáč Rozhodčí: Dohnálek - Bebenek, Laštuvka

Sestavy

FC Baník Ostrava

Netolička - Zálešák, Tamajka, Harušťák, Sotorník - Boháč, Drozd (77. Smékal) - Knedla (72. Jaroň), Martiník, Wojatschke (63. Konečný) - Barkov

U19