Fotbalová akademie
neděle 01. září. 2019
U19 - zápasy

První ztráta devatenáctky

První prohra, první inkasované branky v soutěži. To je bilance devatenáctky po čtvrtém kole, ve kterém zajížděli do Brna k utkání s domácí Zbrojovkou. Ta naopak zaznamenala po třech prohrách první výhru.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: Zklamání z výsledku a hlavně z předvedené hry. V kombinaci jsme byli pomalí a nepřesní, dozadu pracovali špatně. Po gólu jsme se malinko zvedli. Druhý poločas pak už byl z naší strany lepší, ale i tak jsme si nevytvořili během celého utkání žádnou větší šanci. Vše bylo takové plané, držení míče na naší polovině, popřípadě po šestnástku soupeře bez kvalitní finální fáze. Otázkou je, do jaké míry to bylo příčinou našeho slabého výkonu jak dopředu tak i dozadu nebo agresivitou v soubojích, důrazem, rychlostí či větší touhou uspět od hráčů Brna.

Informace o utkání

31.
sobota
srp
FC Zbrojovka Brno VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 21. Ševčík, 41. Fila Rozhodčí: Mojžíš - Popelák, Rosický
Diváci: 80

Sestavy

FC Zbrojovka Brno

Špelda - Kotásek, Endl, M. Kamenský, Kramár - Šmid, Jambor, Aldin (60. Purrini) - Ševčík, Fila (78. Banda), Lacík (63. Bulíček)

FC Baník Ostrava

Netolička (45. Velich) - Zálešák, Tamajka, Harušťák, Sotorník - Boháč, Drozd - Wojatschke, Martiník (45. Smékal), Knedla (65. Konečný) - Barkov

U19