Fotbalová akademie
pondělí 12. srpna. 2019
U19 - zápasy

Devatenáctka na úvod vysoko vyhrála

Skvělý start do nové sezony zaznamenala devatenáctka. V domácím prostředí si poradila se Slováckem po velmi dobrém výkonu a připsala si do tabulky první tři body.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Jana Baránka: Výsledek výborný. Ještě lepší pak byla tvorba brankových šancí. V tomhle směru jsme soupeře vyloženě přehráli. Nejde ale nevidět, že se to nerodilo lehce. Po našem dobrém začátku a rychlém vedení přišla chvíle, kdy nás musel dvakrát podržet brankář, jednou dokonce z penalty. Kdo ví, jak by se ten zápas potom vyvíjel. Chyběla nám větší agresivita, rychlost a součinnost u presinku. Odvážnější nabídka do kombinace. V poločase jsme museli zvednout hlas. Druhá půle byla velmi dobrá dopředu a dozadu jsme Slovácko už k ničemu nepustili. Chybělo jen být více produktivní. Hodně velkých šancí doslova zahodíme. Celkově jsme ale vstoupili do sezóny dobře.

Informace o utkání

10.
sobota
srp
FC Baník Ostrava VS 1.FC Slovácko
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 2:0
Branky: 9. Wojatschke, 31. Martiník, 59. Knedla, 71. Konečný, 89. Zálešák Rozhodčí: Mikeska - Kneisl, Volek
Diváci: 68

Sestavy

FC Baník Ostrava

Netolička - Sotorník, Harušťák (50. Stoklásek), Tamajka, Zálešák - Knedla, Boháč - Jaroň (45. Konečný), Martiník (70. Smékal), Wojatschke - Barkov

U19