Fotbalová akademie
čtvrtek 18. dubna. 2019
U14 - zápasy

S Olomoucí se čtrnáctka rozešla smírně

Branka Olomouce hned z úvodního výkopu trošku poznamenala výkon mladých baníkovců, nicméně ti se postupně otřepali a dokázali vyrovnat. Další příležitosti již ovšem zůstaly nevyužity a tak si hosté stále udrželi první pozici v tabulce.

Hodnocení trenéra Martina Šubrta a Michala Janíka: Dost nečekaně jsme hned z úvodního výkopu inkasovali, což nás pochopitelně zaskočilo a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do hry. Postupem času jsme ale zvyšovali tempo hry, získali jsme střed hřiště a začali se prosazovat před pokutovým územím hostí. Vypracovali jsme si několik příležitostí ke srovnání skóre, což se nám podařilo až po několika minutách druhé půle. Bohužel jsme této euforie nedokázali využít, hra se více vyrovnala a šance se objevily na obou stranách, bez využití a utkání skončilo smírem. Kluky chceme pochválit, především v prvním poločase dokázali udržet vysoké tempo hry, ukázali herní kvalitu a sílu. Těší nás, že se až do konce náročného utkání snažili o vítězství.

Informace o utkání

13.
sobota
dub
FC Baník Ostrava VS SK Sigma Olomouc
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 42. Dulínek - 1. Uriča Rozhodčí: Vidlička - Tabášek, Laštuvka

Sestavy

FC Baník Ostrava

Remiáš Jan - Remiáš Jiří, Krupička David, Lukáš Čavera, Šebesta Jan - Badošek Dalibor (59' Gajdošík Adam), Sirotek Tomáš (65' Perrette Jimy) - Dulínek Adam (49' Krejčí Lumír), Imider Anwar, Honajzer Alex - Koutný Jiří

U14