Fotbalová akademie
úterý 07. května. 2019
U17 - zápasy

Sedmnáctka veze z Příbrami výhru 3:0

Tentokráte se nejednalo o přestřelku, kterou oba týmy předvedly v podzimním měření sil v Ostravě. Tehdy padlo málokdy vídaných čtrnáct branek. Nyní jich bylo o jedenáct měně, to ovšem nic nemění na faktu, že se opět radoval Baník.

Hodnocení trenéra Tomáše Hejduška a Marka Poštulky: Zápas, ve kterém jsme od začátku dominovali a vytvářeli jsme si po krásných akcích jednu šanci za druhou. Bohužel se nám podařilo vstřelit jen jednu branku a tak skončil poločas jen jednobrankovým rozdílem. Ve druhé půli se karta obrátila. My jsme ustoupili od naší přesné kombinační hry a soupeř nás začal přehrávat důrazem a agresivitou. Vytvářel si šance a jen díky vlastní nepřesnosti nás nepotrestal. V závěru utkání jsme se nakonec ještě dvakrát prosadili do otevřené obrany a zvládli ho vítězně.

Informace o utkání

04.
sobota
kvě
1.FK Příbram VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U 17

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 24. Drozd, 86. Říha, 88. Madecki Rozhodčí: Matyš - Melichar, Tupý

Sestavy

FC Baník Ostrava

Baránek Vít - Zouhar Filip (61' Říha Zdeněk), Tamajka Jakub, Stoklásek David, Sotorník Filip - Drozd Jakub, Boháč Sebastian - Šigut Samuel (82' Madecki Filip), Harušták Jaroslav, Nevřela Jan (55' Vahalík Adam) - Konečný Dominik

U17