Fotbalová akademie
neděle 21. října. 2018
U19 - zápasy

Těsná výhra devatenáctky nad Jihlavou

Tabulkou vzhůru stoupá devatenáctka, která si připsala již pátou výhru v řadě. Tentokráte zdolala Jihlavu brankou Jakuba Hellera z pokutového kopu. I přes další příležitosti už další branka nepadla.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Ivo Staše: Už v páté minutě jsme měli jít do vedení, po velké šanci Nagyho. To by nás do další fáze zápasu uklidnilo. Od té chvíle jsme ale úplně přestali hrát. Jihlava působila lepším dojmem. Do zápasu jsme se vrátili těsně před poločasem, kdy jsme tam měli několik možností. Do druhé půle jsme nastoupili daleko více aktivně. Zlepšil se pohyb, kombinační hra a také tlak do soupeře. Velkou šanci měl Zajíček, jenže ji neproměnil. Po brance Kuby Hellera jsme měli přidat i další góly. Jenže ani Blahuta a ani Heller navýšit skóre nedokázali. Museli jsme se tak strachovat o vítěztví až do poslední minuty. Pozitivní je, že to obranná fáze celého týmu zvládla.

Informace o utkání

20.
sobota
říj
FC Baník Ostrava VS FC Vysočina Jihlava
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 0:0
Branky: 64. Heller (pen.) Rozhodčí: Dresler - Macrineanu, Šamárek 
Diváci: 78

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar - Hasala, Srubek, Zálešák, Kuběna - Blahuta, Kulig (80. Dziuba) - Bloksch (70. Kostka), Nagy (75. Krakovčík), Heller - Zajíček

U19