Fotbalová akademie
neděle 30. září. 2018
U19 - zápasy

Na Dukle devatenáctka zvítězila

Důležitý zápas sehrála devatenáctka v Praze proti domácí Dukle. Hned start zápasu vyšel skvěle, to tým nakoplo a povzbudilo. Nakonec přes šance na obou stranách cestují tři body zaslouženě do Ostravy. Devatenáctka si tak připsala druhou venkovní výhru, když tu první přivezla ze Slovácka po stejném výsledku.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Ivo Staše: Výborný vstup do zápasu, gól hned v první minutě. Poté jsme měli další šance a nakonec i zvýšili naše vedení. Škoda jen, že jsme z penalty do poločasu inkasovali. Mělo to být pro nás už v polovině 0:3 a bylo téměř hotovo. Ve druhém poločase jsme přežili 2-3 šance domácích, kteří dobře kombinovali a byli s míčem velmi nebezpeční. Na druhou stranu jsme si aktivní hrou vytvořili snad deset gólových šancí. Zbytečně jsme si to jejich neproměňováním zdramatizovali a utkání zlomili až na jeho konci. Mělo to přitít daleko dříve. Je to pro nás důležité vítězství, které je potřeba potrvrdit doma proti Příbrami.

Informace o utkání

29.
sobota
zář
FK Dukla Praha VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 1:2
Branky: 35. Studnička (pen.) - 1. Zálešák, 28. Nagy, 84. Wojatschke, 90. Barkov Rozhodčí: Vitner - Teuber, Klupák
Diváci: 150

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar- Kuběna, Blahuta, Zálešák, Srubek - Kulig, Bloksch (80. Dziuba), Heller - Nagy (70. Wojatschke) - Krakovčík (85. Barkov) , Zajíček

U19