Fotbalová akademie
pondělí 10. září. 2018
U19 - zápasy

Devatenáctka proti Zbrojovce padla 1:2

Bohužel i třetí domácí zápas devatenáctka prohrála. A to i přesto, že podala velmi dobrý výkon a vyhrát mohla i ona. Jenže špatná koncovka a chyba v závěru rozhodla o vítězství Brna.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Ivo Staše Odehráli jsme zatím nejlepší utkání, hned po tom na Slovácku. Povedl se nám začátek, nechyběla tam odvaha hrát dopředu, důraz, aktivita. Vytvořili jsme si tři velké šance, ze kterých jsme měli jít do vedení. Bohužel jsme je neproměnili a opět jsme celkem lacino inkasovali. Ještě do poločasu z našeho pohledu zaslouženě z penalty vyrovnal Vojta Wojatschke po faulu na Kubu Hellera. I ve druhém poločase jsme dobře začali. Ze dvou velmi dobře zahraných standardních situací jsme nastřelili břevno a měli další velkou příležitost. Remíza nám nestačila, moc jsme chtěli vyhrát a tlačili se dopředu. Ke konci utkání jsme po naší chybě zápas nakonec prohráli. Dneska ale musím hráče pochválit. Vytvořili jsme si více šancí než silné a velmi dobře kombinačně hrající Brno. Pokud budeme podávat takové výkony, není možné, aby nepřišly i výhry. Je třeba být více produktivní a koncentrovat se po celé utkání.

Informace o utkání

08.
sobota
zář
FC Baník Ostrava VS FC Zbrojovka Brno
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 1:1
Branky: 45. Wojatschke (pen.) - 10. Dobrovodský, 85. Ševčík Rozhodčí: Mojžíš - Bebenek, Bureš
Diváci: 70

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar - Srubek, Hasala, Kuběna, Zálešák - Blahuta (72.Krakovčík), Nagy (75.Martiník) - Heller, Wojatschke, Bloksch (70.Dziuba) - Zajíček      

U19