Fotbalová akademie
neděle 02. září. 2018
U19 - zápasy

Porážka devatenáctky v Plzni

Třetí prohru v soutěži si připsala devatenáctka, která o gól nestačila na domácí viktorku. Po vedení Baníku přišly tři branky v řadě Plzně. Korekci skóre i možné vyrovnání měl na noze Nagy, bohužel neproměnil, a tak domů se vrací baníkovci s prázdnou.

Hodnocení trenéra Romana Westa a Ivo Staše: Začali jsme výborně, aktivně a navíc vstřelili i úvodní branku. Poté jsme po naší chybě nabídli domácím penaltu, po které se Plzeň chytla a začala být lepším týmem. Do poločasu otočila skóre úplně. Vstup do druhé půle opět vyšel spíše nám, hráli jsme více odvážně a měli jsme tam nějaké možnosti. Plzeň nás ale postupem času začala opět přehrávat a výtvářet si šance. Když proměnili okolo 70 minuty jednu z nich na 3:1, zdálo se být po zápase. Těsně před koncem jsme ale snížili a v nastavení měl naprostou tutovku na 3:3 Nagy, kterou bohužel neproměnil. Celkově byla ale Viktoria lepším týmem a vyhrála zaslouženě. Pro nás škoda, bod byl nakonec tak blízko.

Informace o utkání

31.
pátek
srp
FC Viktoria Plzeň VS FC Baník Ostrava
1. Celostátní liga U 19

Statistiky

Poločas: 2:1
Branky: 24. Kepl(pen.), 32. a 80. Míka - 9. Wojatschke 89. Nagy Rozhodčí: Kubec - Mudra, Pastyřík
Diváci: 80

Sestavy

FC Baník Ostrava

Zouhar - Srubek, Hasala, Kuběna, Blahuta - Krakovčík (75.Dziuba) - Nagy, Urban (43. Heller), Nagy, Wojatschke (75. Bloksch) - Zajíček      

U19