Fotbalová akademie
pondělí 01. října. 2018
U14 - zápasy

Čtrnáctka ztratila výhru v poslední minutě

Proti lídrovi tabulky si baníkovci dlouho udržovali těsný náskok po vedoucí brance Honajzera. V poslední minutě z brejku ale domácí Slovácko vyrovnalo, a tak se body dělily.

Hodnocení trenéra Martina Šubrta a Michala Janíka: "Na Slovácku jsme odehráli se silným soupeřem povedené utkání. Velmi dobře jsme reagovali na hru domácích, úspěšně jsme napadali jejich rozehrávku, čímž jsme udržovali hru na polovině hřiště Slovácka. Bohužel nám chyběla větší síla ve finální fázi, přesto jsme do poločasu vedli. Druhá půle se podobala té první, Slovácko hrozilo spíše z brejků, my jsme z mála šancí a dostatku rohů nedokázali vedení navýšit. A tak přišel v poslední minutě trest v podobě vyrovnávací branky domácích po rychlém protiútoku, kdy jsme jej nedokázali v zárodku včas zachytit. Škoda výsledku, ale více si ceníme naší hry, za kterou kluky chválíme."

Informace o utkání

29.
sobota
zář
1.FC Slovácko VS FC Baník Ostrava
SpSM-TOP U 14 žáci

Statistiky

Poločas: 0:1
Branky: 70. Kosíř - 33. Honajzer Rozhodčí: Kotačka - Kostelník, Martinák 
Diváci: 50

Sestavy

FC Baník Ostrava

Remiáš Jan - Bjaček Adam, Lukáš Čavera, Remiáš Jiří, Sirotek Tomáš - Badošek Dalibor, Imider Anwar - Krupička David, Honajzer Alex (65' Harušťák Jan), Šebesta Jan (61' Marenčák Richard) - Dulínek Adam (65' Čech Samuel)

U14