Fotbalová akademie
čtvrtek 02. listopadu. 2017
Memoriál Evžena Hadamczika

37. ročník Hadamczikova memoriálu se blíží

Přípravy finišují. Memoriál Evžena Hadamczika se již nezadržitelně blíží. Startujeme v pátek 10. listopadu. Již od začátku srpna bylo známo kompletní obsazení týmů, které bylo z důvodu velkého zájmu navýšeno na šestnáct týmů. Z původně přihlášených týmů však došlo ke dvěma vynuceným změnám.

Již dříve se z turnaje odhlásila slovenská Žilina, která má stále povinnosti ve své soutěži. Náhradu za Žilinu se povedlo sehnat hladce, na turnaji ji zastoupí SFC Opava. Druhým týmem, který se na poslední chvíli odhlásil, byl jeden z hlavních taháků letošního turnaje. Běloruské Bate Borisov na poslední chvíli zrušilo svou účast na turnaji. Náhrada za Bate je však neméně kvalitní a běloruské zastoupení na Memoriálu Evžena Hadamczika zůstává díky velkému zájmu týmu FK Dinamo Minsk zúčastnit se MEH.

Týmy jsou rozděleny do dvou osmičlenných skupin v nichž se utkají systémem každý s každým. První čtyři týmy z obou skupin postupují do zlaté skupiny, týmy na 5.-8. místě ve skupině se střetnou ve stříbrné skupině. Skupina "A" startuje již v pátek v 15:00 a dohrávat se bude v sobotu dopoledne. V 11:30 proběhne slavnostní zahájení turnaje za účasti všech týmů a poté se rozběhnou souboje ve skupině "B".

Rozdělení do skupin: