Fotbalová akademie
středa 17. srpna. 2022
U15

V Krakowě patnáctka zvítězila

V generálce na žákovskou ligu zvítězila patnáctka nad domácí Wislou brankou v závěru utkání. Nyní již vše je směřováno k prvnímu mistrovskému zápasu, který sehrají baníkovci v sobotu na půdě Jihlavy.

Wisla Krakow U15 - FC Baník Ostrava U15 1:2 (0:0)

branky Baníku: 42. Saulich, 80. Škrkoň

Sestava: Bitta - Hruška P., Škubala, Saulich - Hrnčárek, Hrabčák (41.Tomáš), Jadrníček, Kořínek (60. Masopust), Javorský (50. Mácha) - Hruška F., Škrkoň (60. Richter)

hodnocení trenéra Michala Kováře a Daniela Rygela: Poslední přípravné utkání před začátkem soutěže jsme odehráli v Krakově proti Wisle. Zejména na začátcích obou poločasů jsme herně dominovali, ale vinou mnoha jednoduchých chyb v předfinální a finální fázi jsme nedokázali naši převahu gólově vyjádřit. Ve druhém poločase jsme se po hezké kombinační akci z kraje hřiště dostali do vedení, přesto jsme z ojedinělé akce soupeře po standardní situaci inkasovali branku. Kluci ale nepřestali bojovat a v samém závěru dokázali strhnout vítězství na svou stranu. Mrzí nás velké množství nepřesností a zbytečných ztrát v tomto zápase. Chválíme hráče za touhu po vítězství do posledních minut.