Fotbalová akademie
čtvrtek 27. května. 2021
U19/B

Muže Heřmanic porazila osmnáctka 6:2

V obou poločasech zápasu padly čtyři branky. Zatímco v prvním po dvou na obou stranách, v tom druhém se již prosadili pouze mladí baníkovci, kteří si tak připsali cennou výhru.

FC Heřmanice muži - FC Baník Ostrava U18 2:6 (2:2)

Branky: 21. Rehwald, 26. Chýlek, 60. Piecha, 66. Vraj, 76. Obuch, 82. Nevola

sestava: Prokel (61. Remiáš) - Michlík (46. Křižák), Piecha (46. Klečka), Vykopal (46. Piecha), Puchala (46. Vraj) - Janál (46. Jelen), Obuch - Štaubert (60. Nevola), Rehwald, Kedroň (46. Strnad) - Chylek (76. Kedroň)

Hodnocení trenéra Jaroslava Harušťáka a Petera Drozda: Do utkání jsme šli s cílem nepřizpůsobovat se hře zkušenějšího soupeře, nehrát s fyzicky vyspělejším soupeřem soubojovou hru, ale naopak neměnit nic na naší hře, kterou trénujeme. Chtěli jsme držet míč na zemi, dostávat se do soupeře po stranách, roztahovat hru, rychle hrát míče od nohy a držením míče soupeře unavit. Záměr jsme splnili trpělivou hrou a výrazněji jsme se prosadili až ve druhém poločase, kde jsme některé situace velmi dobře vykombinovali a dobrou finální fází dohráli do pěkných gólů. Jsme rádi, že kluci hrají týmově a mají z poctivé hry radost. Né vše bylo samozřejmě dokonalé - důraz na zisk míče, trpělivost a větší individuální odvaha nám v některých situacích občas chyběla. Těšíme se na další utkání.