Fotbalová akademie
čtvrtek 05. listopadu. 2020
Obecné

Mládežničtí trenéři kultivují tréninkový areál

Z důvodu nouzového stavu, který zapříčinila pandemie COVID, se mládežničtí trenéři nemohou realizovat v tréninkovém a zápasovém procesu, a proto vyměnili sportovní oděv za pracovní.

"Z důvodu omezení způsobené covidem se trenéři v prostředí areálu ZŠ Jana Šoupala dohodli přiložit ruku k dílu a v rámci svých možností udělat úpravy jak v okolí, tak uvnitř areálu." uvedl Radovan Morong - Vedoucí SpSM. "S hráči jsme v kontaktu, zasíláme jim individuální plány, které hráči zodpovědně plní a posílají nám zpětnou vazbu." dodal Morong.

Tady se ukazuje pokora mládežnického trenéra, který se snaží udělat co nejlepší podmínky pro naše budoucí fotbalové baníkovské naděje. "Naše denní pracovní činnost jsou úklidové práce ve skladu, oprava branek, úprava zeleně kolem hřišť, natírání mantinelů na malé umělé trávě a jiné." řekl něco málo o práci Marek Škroch.

Finišují také práce v mládežnických šatnách, kde podali pomocnou ruku také Utras Baník a spolek Baník Baníku, kteří nadále rádi spolupracují s mládeží. Co se událo v nových šatnách? Nechte překvapit, dodal s úsměvem Michal Chudík.

Poděkování patří také společnosti MPL, která poskytuje Baníku potřebné vybavení k práci.